Bezoekerscentrum

De Poelboerderij

Expositie

 
 
Het buitenleven van Corrie en Cees Boschman
De Krommenieër Schilderskring heeft haar verblijf in Bezoekerscentrum De Poelboerderij verlengd in de personen van Corrie en Cees Boschman uit Krommenie. Beiden maken al lang deel uit van KSK80.
Corrie en Cees proberen de werkelijkheid weer te geven op impressionistische wijze en geven er de voorkeur aan om op locatie te werken. In de Poelboerderij is een deel van hun werk te zien. Waaronder direct herkenbare plekjes in Wormer, Krommenie en Krommeniedijk. Het werk van Corrie en Cees is te zien tot 1 mei.
De schilderskring – sommige leden houden zich ook bezig met keramiek – is gevestigd in het statige Huize Barkeloo aan de Vlusch in Krommenie. Daar heeft de vereniging een atelier tot haar beschikking waar de leden in verschillende groepen wekelijks aan het werk zijn. In de zomer trekken ze er op uit, de liefhebbers. Onder begeleiding van een docent of een van de ervaren leden wordt wekelijks een geschikte plek gezocht ergens in de Zaanstreek. Na afloop wordt het werk besproken in het atelier.
Meer weten over de Krommenieër Schilderskring’80? Kijk op de website https://www.ksk80.nl Of stuur een e-mail naar info@ksk80.nl

Schrijver: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Deel dit bericht via

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *