Bezoekerscentrum

De Poelboerderij

Expositie

 
Natuur volgens de Krommenieër Schilderskring 
De Krommenieër Schilderskring is weer te gast bij Bezoekerscentrum De Poelboerderij. Onder het motto ‘natuur’ is een expositie ingericht die te zien is tot 1 maart. Het geëxposeerde werk is al even divers als de leden van de schilderskring zelf. Dieren, landschappen acryl, olieverf, krijt, aquarellen, het is een aantrekkelijke mengelmoes, leuk om te bekijken, niet in de laatste plaats voor belangstellenden die er over denken op zoek te gaan naar eigen creatief talent.
Futen, ganzen, schapen, een velduil, koeien en Schotse hooglanders in de sneeuw afgewisseld met beelden van het Wormerveld, De Woude, Krommeniedijk maar ook sfeervolle heide- en duingebieden.
De schilderskring – sommige leden houden zich ook bezig met keramiek – is gevestigd in het statige Huize Barkeloo aan de Vlusch in Krommenie. Daar heeft de vereniging een atelier tot haar beschikking waar de leden in verschillende groepen wekelijks aan het werk zijn. In de zomer trekken ze er op uit, de liefhebbers. Onder begeleiding van een docent of een van de ervaren leden wordt wekelijks een geschikte plek gezocht ergens in de Zaanstreek. Na afloop wordt het werk besproken in het atelier.
Meer weten over de Krommenieër Schilderskring’80? Kijk op de website https://www.ksk80.nl Of stuur een e-mail naar info@ksk80.nl

Schrijver: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Deel dit bericht via

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *